Kron filteri – Delta filter doo Arilje

Prodaja: +381 31/38-92-804

Proizvodnja: +381 31/38-92-805

DOBRO DOŠLI

Delta Filter je kompanija osnovana od strane dvojice partnera u Arilju, gradu u zapadnoj Srbiji gde se proizvodni pogon kompanije nalazi i danas.

Počela kao samostalna zanatska radnja 1999, ali s obzirom na brzo proširenje poslovanja, od 2005 Delta Filter je registrovan kao DOO. 2008 godine kupuju kompletan pogon za proizvodnju filtera KRON Beograd i štite ovaj brend u Zavodu za zaštitu intelektualne svojine. Od tada preduzeće posluje pod brendom KRON..

Kompanija nudi širok spektar proizvoda i usluga uključujući proizvodnju filtera za ulje, vazduh, gorivo, hidrauličnih, pneumatskih filtera, metalnih komponenti filtera kao i metalnih delova dobijenih dubokim izvlačenjem i presovanjem. Pored toga, generalni je zastupnik Renner Kompressoren, Nemačke kompanije koja se bavi proizvodnjom kopresora i različitih solucija u vezi sa komprimovanim vazduhom.

Kao glavne vrednosti ističu iskustvo, inovaciju i posvećenost kupcima. Tim su sa više od 20 godina iskustva koji konstantno radi na unapređivanju svog znanja iz ove oblasti. Kako se potrebe klijenata menjaju i tržište proširuje, kompanija se kroz razne izazoea razvija i adaptira. Kroz inovacije, Delta Filter iznalazi rešenja za kupce i podiže letvicu – kako na random mestu, tako i u celokupnoj industriji. Nastoji da razume kupca i pruži mu najbolje.

Misija

Misija kompanije ogleda se u konstantnom radu u cilju unapređivanja proizvoda i usluga kao i same prodaje pružajući kupcu proizvode najboljeg kvaliteta po pristupačnim cenama. Nada se proširenju posla u budućnosti i preuzimanju liderstva u oblasti proizvodnje i prodaje filtera na evropskom tržištu.

Vizija

Vizija je pomoći u očuvanju ljudskog zdravlja nudeći najbolje usluge filtracije u cilju ostvarivanje životne sredine bez zagađenja.

Ova veb lokacija koristi kolačiće i traži vaše podatke kako bi poboljšala vaše iskustvo pretraživanja.